GameNow WP Theme

Dark Light
GEIL EVO LEGGERA, GEIL EVO VELOCE, EPIC GEAR

Extrém teljesítményű tuning memóriák a GeIL háza tájáról

A DDR3 lapkákat alkalmazó EVO LEGGERA és EVO VELOCE már hazánkban is kapható.

A minőségi memóriáiról ismert GeIL új termékcsaládokat vezetett be, melyek EVO LEGGERA és EVO VELOCE néven érkeztek. Az újdonságok négy- és kétcsatornás csomagokban lesznek kaphatóak, és DDR3 szabványú memórialapkákra építenek. Az 1,5 V-on üzemelő memóriák támogatják az Intel XMP technológiáját, és a DBT (Die-hard Burn-in Technology) tesztelési folyamaton is átestek, azaz a termékek minősége egy komplex tesztsorozattal van ellenőrizve.

 

 

EVO VELOCE – Újraértelmezi a sebességet

 

Veloce, ami olaszul annyit tesz: “sebesség”, ami a GeIL 4. generációs felsőkategóriás EVO DDR3 Hardcore Gaming memóriája – az EVO Veloce.

 

Az EVO Veloce a legújabb Veloce hűtőborda technológiával lett tervezte, ez a GeIL MTCD (Maximum Thermal Conduction & Dissipation technology) technológia a a kiemelkedő hűtés hatékonyságáért. A magas hűtőbordák miatt tuningolásra tervezték. Az EVO Veloce két változattal jelentkezik.

A sztenderd EVO VELOCE Metallic piros színű hűtőbordával érkezett, míg a válogatott felső kategóriás EVO VELOCE változat megkapta a korlátozott Frost fehér színű kivitelezést.

A felsorolt GEIL termékek megvásárolhatók a FIRST COMPUTER KFT. webáruházában.

 

Sebességét 3000MHz-ig tervezték, hogy a legújabb alaplapi lapkakészletek is kiadják a maximális teljesítményt és a kompatibilitást, beleértve az Intel Z77 platformot is.

EVO LEGGERA

Leggera, azt jelenti „könnyű súlyú, innen a GEIL alacsony hűtőbordájú EVO DDR3 Hardcore Gaming memóriájának elnevezése – az EVO Leggera.

 

Az EVO Leggera a legújabb alacsony bordázatú türkizkék hűtőbordával érkezett, alkalmazott technológia itt is a GeIL MTCD (Maximum Thermal Conduction & Dissipation technology) technológia a kiemelkedő hűtés hatékonyságáért. Azonban az alacsony bordák magassága miatt nagyobb processzorhűtőket is felszerelhetünk, újabb PC alkatrészként.

Sebességét 2800MHz-ig tervezték és mint az EVO család többi tagja, az EVO Leggera is kompatibilis a legújabb alaplapi chipkészletekkel, beleértve az Intel Z77 platformot is.

Az egész sorozat megfelel a GEIL kiváló minőségbiztosítási szabványának, a DBT (diehard Burn-In Technology) technológiának.

A felsorolt GEIL termékek megvásárolhatók a FIRST COMPUTER KFT. webáruházában.

 

 

Epic Gear – A GEIL saját márkája

 

A sikeres memóriagyártó nemrégiben saját perifériák gyártásába kezdett és piacra dobta az Epic Gear Meduza egeret és Epi Gear Hybrid Pad egérpadot.

 

Az Epic Gear Meduza gamer egér – ideális minden típusú játékhoz, a szenzornak köszönhetően.

Gyűrűsujj támogatás, fokozott kisujj markolat, tökéletes tapadás és komfort.

Mutatóujj pihentető az extra domborulaton, a pontos vezérlésért és kényelemért.

Kiterjesztett támogatás a hosszú játékhoz.

Szenzormódok: Lézer, Optika, HDST TM (lézer + optikai)

 

Epic Gear Hybrid Pad

A könnyű kompozit anyag biztosítja a legjobb irányítást az egérrel, minden irányban.

Egyedi mintás szövet a tökéletes siklásért és sebesség szabályozásért.

A felsorolt GEIL termékek megvásárolhatók a FIRST COMPUTER KFT. webáruházában.

 

Widget Setup
Hello there, thanks for choosing WP Now for your WP theme needs. To customize your sidebar, login to your WordPress admin area and go to Widgets under Appearance. From there you can customize your own sidebar to your own liking. WP Now includes several theme-specific widgets that start with the term "WP Now". When setting up your sidebar make sure to use the WP Now version of a widget. WP Now widgets are customized specifically for the themes they are included with.