GEIL EVO LEGGERA, GEIL EVO VELOCE, EPIC GEAR

Extrém teljesítményű tuning memóriák a GeIL háza tájáról

A DDR3 lapkákat alkalmazó EVO LEGGERA és EVO VELOCE már hazánkban is kapható.

A minőségi memóriáiról ismert GeIL új termékcsaládokat vezetett be, melyek EVO LEGGERA és EVO VELOCE néven érkeztek. Az újdonságok négy- és kétcsatornás csomagokban lesznek kaphatóak, és DDR3 szabványú memórialapkákra építenek. Az 1,5 V-on üzemelő memóriák támogatják az Intel XMP technológiáját, és a DBT (Die-hard Burn-in Technology) tesztelési folyamaton is átestek, azaz a termékek minősége egy komplex tesztsorozattal van ellenőrizve.

 

 

EVO VELOCE – Újraértelmezi a sebességet

 

Veloce, ami olaszul annyit tesz: “sebesség”, ami a GeIL 4. generációs felsőkategóriás EVO DDR3 Hardcore Gaming memóriája – az EVO Veloce.

 

Az EVO Veloce a legújabb Veloce hűtőborda technológiával lett tervezte, ez a GeIL MTCD (Maximum Thermal Conduction & Dissipation technology) technológia a a kiemelkedő hűtés hatékonyságáért. A magas hűtőbordák miatt tuningolásra tervezték. Az EVO Veloce két változattal jelentkezik.

A sztenderd EVO VELOCE Metallic piros színű hűtőbordával érkezett, míg a válogatott felső kategóriás EVO VELOCE változat megkapta a korlátozott Frost fehér színű kivitelezést.

A felsorolt GEIL termékek megvásárolhatók a FIRST COMPUTER KFT. webáruházában.

 

Sebességét 3000MHz-ig tervezték, hogy a legújabb alaplapi lapkakészletek is kiadják a maximális teljesítményt és a kompatibilitást, beleértve az Intel Z77 platformot is.

EVO LEGGERA

Leggera, azt jelenti „könnyű súlyú, innen a GEIL alacsony hűtőbordájú EVO DDR3 Hardcore Gaming memóriájának elnevezése – az EVO Leggera.

 

Az EVO Leggera a legújabb alacsony bordázatú türkizkék hűtőbordával érkezett, alkalmazott technológia itt is a GeIL MTCD (Maximum Thermal Conduction & Dissipation technology) technológia a kiemelkedő hűtés hatékonyságáért. Azonban az alacsony bordák magassága miatt nagyobb processzorhűtőket is felszerelhetünk, újabb PC alkatrészként.

Sebességét 2800MHz-ig tervezték és mint az EVO család többi tagja, az EVO Leggera is kompatibilis a legújabb alaplapi chipkészletekkel, beleértve az Intel Z77 platformot is.

Az egész sorozat megfelel a GEIL kiváló minőségbiztosítási szabványának, a DBT (diehard Burn-In Technology) technológiának.

A felsorolt GEIL termékek megvásárolhatók a FIRST COMPUTER KFT. webáruházában.

 

 

Epic Gear – A GEIL saját márkája

 

A sikeres memóriagyártó nemrégiben saját perifériák gyártásába kezdett és piacra dobta az Epic Gear Meduza egeret és Epi Gear Hybrid Pad egérpadot.

 

Az Epic Gear Meduza gamer egér – ideális minden típusú játékhoz, a szenzornak köszönhetően.

Gyűrűsujj támogatás, fokozott kisujj markolat, tökéletes tapadás és komfort.

Mutatóujj pihentető az extra domborulaton, a pontos vezérlésért és kényelemért.

Kiterjesztett támogatás a hosszú játékhoz.

Szenzormódok: Lézer, Optika, HDST TM (lézer + optikai)

 

Epic Gear Hybrid Pad

A könnyű kompozit anyag biztosítja a legjobb irányítást az egérrel, minden irányban.

Egyedi mintás szövet a tökéletes siklásért és sebesség szabályozásért.

A felsorolt GEIL termékek megvásárolhatók a FIRST COMPUTER KFT. webáruházában.

 

Twitter
firstcomputer on Twitter
40 people follow firstcomputer